Proefscheiding

Zitten je bepaalde zaken dwars met betrekking tot je partner/relatie, overweeg dan eens om tijdelijk afstand te nemen en schep zo ruimte in je hoofd om te gaan missen wat je had.

Als er sprake is van verwijdering in een relatie, elkaar niet meer zien voor wie je bent, dan is een fysieke verwijdering een middel om erachter te komen wat je wilt. Wil je actie ondernemen of de knuppel in het hoenderhok gooien?

Neem in elk geval nooit overhaast of in een emotionele bui de beslissing om definitief weg te gaan bij je partner, zeker niet als er kinderen in het spel zijn. Je zorgt zo voor een heleboel onrust en slaat een gat in het in jou opgebouwde vertrouwen bij je kinderen. Ben je heimelijk verliefd op een derde, besef dan dat iets nieuws altijd spannender is dan iets vertrouwds. Je moet je roze bril even afzetten en je voorstellen dat je de vieze onderbroeken en zweetsokken van je minnaar/minnares ineens ziet rondslingeren. Dat diens kinderen aandacht gaan opeisen en dat een vreemdganger jou wellicht niet als eerste of als laatste schatje heeft.

Koester wat je hebt. Maar als er sprake is van misbruik of geweld (verbaal/fysiek/emotioneel): kies dan de weg van de confrontatie en doe een stap richting onafhankelijkheid.

Zoek een onderdak bij vrienden/ of juist bij vreemden. Dat kan ook heel prettig zijn. Je bepaalt dan helemaal zelf wat je deelt met je toekomstige ex.

Scheiding van tafel en bed.

Misschien is de uitkomst dat je een tijdje onderdak vindt bij  Bed& Breakfast Quintessence. 
Haar filosofie is niet voor niets : Kom tot Rust.

Je vindt hier een relaxte tweekamer-unit met 5 slaapplaatsen en eigen badkamer/toilet.
Je betaalt voor een maand een ander tarief dan het dagtarief. Informeer naar de mogelijkheden.





 

 




Zie  http://bbquintessence.blogspot.nl/





Geen opmerkingen: