Oproep Girl Power Steungroep

Op de site wordt ingegaan op het interactieve aspect van steunbetuigingen. Wij willen een steungroep oprichten voor informatieve ondersteuning en willen graag weten of hiertoe behoefte bestaat. Laat het ons weten op deze site. Als u uw e-mail adres achterlaat, dan houden wij u op de hoogte.

Ook zijn wij op zoek naar mensen die vanuit hun professionele achtergrond een praatje willen houden voor een groep van 10-16 vrouwen die worstelen met acceptatie van hun scheiding, onthechting, innerlijke kracht en binding.

Doelstelling van Girl Power:
Wij geven geen kritiek, tenzij opbouwend en met de nodige humor, laten je begrijpen wat er niet goed ging. Wij geven informatie over je gedrag. Wij sporen je aan om door te gaan op jouw weg, laten weten welke verwachtingen we hebben en helpen je problemen te verhelderen. Ook wordt gesproken over de ernst van het probleem. Gedeelde kennis maakt de last makkelijker te dragen en oplossingen dienen zich soms vanzelf aan.

Het beoogde tijdstip is op de woensdagavond, tussen 20.00-21.30.
De setting is ontspannen, open, vrijblijvend- actieve deelname is niet verplicht, alleen luisteren naar anderen kan natuurlijk ook. Er wordt voor koffie/thee/limonade/glas wijn gezorgd.
Kosten deelname: 7,50 per avond. Hiervan worden de kosten gedekt en krijgt de gastspreker een bloemetje of een mooie fles wijn.



Geen opmerkingen: